Week van de Werkstress 2019

11 t/m 15 November 2019

Stress op het werk is hét thema voor HR managers in 2019. De Week van de Werkstress heeft als doel werkstress bespreekbaar te maken en oplossingen te bieden om werkstress tegen te gaan aan de hand van de nieuwste inzichten uit het veld van de arbeidspsychologie.

Als je met jouw bedrijf ook positieve impact wil maken op de kwaliteit van werken, sluit je dan aan bij de Week van de Werkstress 2019, die landelijk zal plaatsvinden van 11 t/m 15 November.


Kick-off Workshop in Utrecht

We starten de Week van de Werkstress dit jaar in Utrecht met de Kick-Off Workshop over Job crafting voor stressvermindering. 

Deze workshop is voor HR managers, P&O Managers, People & Culture Managers, Office Managers en eigenlijk iedereen die een bijdrage wil leveren aan stressvermindering in zijn/haar organisatie.

Tijdens de Kick-off Workshop zullen we de oorzaken, gevolgen en kosten van werkstress voor jouw organisatie in kaart brengen waarbij we concrete handvatten geven om dit actief aan te pakken. Ga naar huis met nieuwe inzichten en inspiratie en meld je nu aan!

Contact

Week van de Werkstress

Singel 250

1016 AB, Amsterdam


Tel: 020 - 799 5635

E-mail: info@weekvandewerkstress.nl


Of vul hiernaast/hieronder het contactformulier in!